OBX

Què és OBX?

OBX és l’acrònim d’Off Beat Xperiment i com el seu nom indica, es fonamenta en l’Up-Beat, la síncopa o si us preferiu el “Shake it up”.

En aquest projecte treballem principalment amb ritmes jamaicans, tots ells mesclats amb el jazz, el progressiu, l’electrònica o qualsevol altra cosa que ens vingui al cap. No hi ha cap mena de censura en aquesta fusió, tan sols la presència de l’ska, el reggae o el rocksteady com a fil conductor. 

La formació és 100% instrumental, com un sextet clàssic de jazz, amb dos vents, teclat, guitarra, baix i bateria.

Sergi Karod

Alberto López

Vladimir Peña

Quim Molera

Xavier Alomar

Rafa Rodríguez

Interesting Times

Interesting Times és el títol del nostre primer EP.

El disc va ser gravat a l’estudi El Tostadero amb el productor Marc Molas i ha estat publicat per Shimauma Records.

Està format per cinc temes 100% originals i que són una mostra clara del nostre estil basat en la fusió de ritmes jamaicans amb altres sonoritats.

Si l’hi haguessim de posar una etiqueta el podríem classificar com a Ska-Jazz, però algunes sonoritats s’apropen més al pop, al reggae més tradicional o fins i tot algun toc progressiu.

L’EP duu el nom d’un dels temes, que hem manllevat d’un llibre de Terry Pratchett i que ens anava bé ja que el temà està en 7/4, que és un temps prou interessant per a una composició reggae. Però el destí va fer que el disc es publiqués en plena pandèmia de la COVID, l’Abril del 2020, i va fer bona aquella maledicció xinesa que diu “tant de bo visquis temps interessants”.

Esperem doncs que disfruteu tots dels vostres Interesting Times i fer-vos-els  més agradables amb la nostra música.

Contacte

info@offbeat-xperiment.com

Management – @OriolCorroto